Werving & Selectie

Medewerkers maken het verschil

U heeft een vacature? Gaat u groeien met uw bedrijf? Of voorziet u een capaciteitsprobleem?

Met onze dienstverlening op het gebied van Werving & Selectie maken wij het makkelijk voor u. Zodra uw opdracht door ons is ontvangen, zetten wij alle registers open. Natuurlijk komen we dan wel eerst bij u op bezoek.

Wij zijn ondernemers die uw branche door en door kennen. We hebben zelf in de operatie gestaan, zijn zelf in uw branche geschoold of hebben leiding gegeven aan uw type bedrijf.

Wij realiseren ons dat uw bedrijf uniek is. 

Door uw specifieke klanten, uw product of diensten, uw cultuur en visie, uw dromen en uw mogelijkheden. Zodra wij daarvan geproefd hebben, zodra we de profielschets of functiebeschrijving ontvangen hebben en zicht hebben op alle harde en softe functie-eisen, starten we met een nauwgezet proces.

Werving & Selectie is namelijk nauwgezet, gedisciplineerd, nauwkeurig werken. Het is goed luisteren, communiceren en informeren.

En in dat proces leveren wij u handen, hoofden en harten met branche specifieke deskundigheid. Voor u aan het werk om actief te zoeken naar de geschikte kandidaat. En uw risico? Eigenlijk niets, u geeft de opdracht, wij accepteren die op basis van no-cure-no-pay.

Dienstverlening op basis van No-Cure-No-Pay

Bij R-Sharks zit u nergens aan vast. Wij accepteren uw opdracht en gaan voor u aan het werk op basis van no-cure-no-pay.
Dat is wel zo fijn, want stel; u vindt de juiste kandidaat zelf? Of een van uw medewerkers blijkt in vriendenkring de ultieme en ook nog eens beschikbare kandidaat te hebben. Neem hem of haar gerust aan. Bij ons is dat ‘all in the game’.