Werknemers

Werving & Selectie, Uitzenden of Detacheren

Welkom aan tafel

Wij krijgen je aan tafel! Aan tafel bij de juiste werkgever, met de juiste argumenten, met echte kansen op die baan! Waarom? Gewoon omdat het ons werk is, iedere dag opnieuw!

En we kunnen dat door onze branchespecialisatie op ieder niveau. Door onze regionale kennis, betrokkenheid en een groot persoonlijk netwerk, want dat typeert de mensen van R-Sharks.

Stuk voor stuk ondernemers die onze missie voor jou inhoud geven. Onze uitdaging? Aan de slag met jouw CV, jouw dromen, drijfveren en capaciteiten, op zoek naar die werkgever waar jij succesvol wordt!

En nu wil ik wat nieuws!

Herken je dat? Je bent toe aan je volgende stap, je wilt groeien, ontwikkelen of gewoon weg waar je nu zit. De vacatures zijn er, maar hoe kom je aan tafel? Hoe onderscheid ik me? Hoe verkoop ik mezelf? Flexibel, vast, wat is mijn perspectief? Wat is mijn risico?

Gelukkig is er weer keus. Gelukkig zijn er weer mogelijkheden.

R-Sharks helpt je aan tafel! Aan tafel bij de juiste werkgever, met de juiste argumenten, met echte kansen op die baan! Waarom wij? Gewoon omdat het ons werk is, iedere dag opnieuw.

Wij kennen de branche waarin jij wilt werken, we hebben er zelf in gewerkt, begrijpen jouw baan en opleiding en bovenal we kennen de bedrijven, de beslissers en we weten wie ze zoeken.

Neem gerust contact met ons op, per mail of telefoon. Misschien zie je een interessante vacature op de website. Zo niet, dan nodigen we je nog steeds graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

In dit gesprek bespreken we je situatie, werkervaring, wensen en kansen. Samen besluiten we of we een zoektocht voor jou gaan beginnen. In deze zoektocht gaat R-Sharks op zoek naar werkgevers die naadloos aansluiten bij jouw achtergrond en toekomstplannen. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden en ben je ook tot niets verplicht.

Graag direct naar de volgende stap?

Kies dan in ons menu de branche waarin je werkzaam bent en zoek een passende vacature. Solliciteer direct, upload je CV en voeg eventueel een pakkende motivatie toe.

Vragen? Bel ons gerust (070-3834345) of stuur een mailtje.

Onze Missie

R-Sharks Brengt Ambities Samen!

Als er één vak People’s Business is, dan is het ons vak wel. Daar waar onze opdrachtgevers vertrouwen hebben in ons ‘kunnen’, in onze capaciteiten en vaardigheden en ons het vertrouwen geeft te zoeken naar die nieuwe medewerker die matcht bij de ambities van het bedrijf. Wij verdiepen ons in de organisatie van onze opdrachtgever; zijn toegevoegde waarde naar zijn klanten en wat hem nu echt drijft.