Vestigingsdirecteur Arbeidsbemiddeling – Utrecht

Functieomschrijving

Wie zoeken we?

Om onze succesformule 24People verder uit te breiden zoeken we een nieuwe vestigingsdirecteur voor diverse regio’s in Nederland Wij zijn actief in de branches: automotive, horeca, techniek, bouw en infra, zorg, logistiek, ICT en finance

 

Hoe zou je dag eruit kunnen zien?

Het zou kunnen beginnen met koffie of thee voor de liefhebbers. Vervolgens bekijk je thuis of op kantoor de nieuwe kansen en mogelijkheden om vacatures in te vullen. Je zoekt daarbij naar potentiële kandidaten die je na een telefoongesprek selecteert voor het maken van een afspraak van een intakegesprek. Je spreekt ook met je opdrachtgevers over de voortgang en eventuele bijsturing van lopende opdrachten.

In de loop van de middag vertrek je voor wat afspraken bij een paar opdrachtgevers in jouw regio, om nieuwe vacatureprofielen te bespreken en om geleverde kandidaten te evalueren. Tegen het einde van de dag maak je de balans op en plan je de werkzaamheden en nieuwe afspraken voor de volgende dag die er waarschijnlijk ook weer heel anders uit gaat zien dan deze dag en dat maakt het werk lekker afwisselend!

Waar is die vestiging dan?

Die vestiging ga jij opzetten in jouw regio! Jij hebt de volledige controle over jouw werkzaamheden, roosterdagen en werktijden. Jij bepaalt dan ook je eigen succes! Je hoeft dit echter NIET in je eentje te doen want je wordt met raad en daad door de mensen op het hoofdkantoor in Den Haag bijgestaan. Samen met jou zetten we jouw vestiging in de markt en ook op de kaart! 

Jouw belangrijkste eigenschappen zijn:

 • Je bent een zelfstarter en in staat zijn om je aan je eigen doelstellingen te committeren want succes komt helaas ook met onze formule niet vanzelf.
 • Je hebt een Hbo werk/denkniveau.
 • Je hebt een commerciële inslag en een goed netwerk helpt daarbij want dit zorgt voor snel succes!
 • Ervaring hebt met Werving & Selectie/Uitzenden is een pré, maar zeker geen must.

 

Aanbod voor de succesvolle franchisenemer:

 • GEEN startkapitaal nodig!
 • Goede beloning gebaseerd op eigen prestaties met alle ruimte voor groei.
 • Professionele support van administratieve ondersteuning, payrolling en ICT, waarmee het volledige W&S-traject doorlopen kan worden.
 • Professionele training en coaching. Wij leren jou de kneepjes van het vak.
 • Je krijgt een prima opleiding en je wordt een kwartaal lang uitstekend begeleid.
 • Zelfstandig kunnen werken als onderdeel van een groter geheel.
 • Indien je recht hebt op WW kun je starten met behoud van uitkering.

 

Bedrijfsinformatie 24People

24People heeft een uniek concept en wij hebben als slogan "24People Brengt ambities samen". Wij zijn dagelijks op zoek naar talent dat precies aansluit op de wensen van onze opdrachtgevers en wij vinden deze talenten dan ook omdat wij de markt goed kennen. Met onze vakspecialisten uit de verschillende branches hebben wij evenveel aandacht voor de wensen van de kandidaat, als voor de eisen vanuit de opdrachtgever. We beschikken dan ook over de kennis en contacten in elke regio en hebben daarmee bijna landelijke dekking. Daarom voeren wij de slogan: 24People brengt ambities samen! 24People is in 2017 goed gegroeid en wij willen deze groei in 2018 voortzetten. De kracht van 24People zit hem dus in de kennis van de specifieke branche waar we voor werven en omdat dit vanuit de regionale kantoren gebeurt zitten we altijd in de buurt bij onze opdrachtgevers en de kandidaten. Het fileleed gaat daarom dus geheel aan je voorbij want je bepaalt zelf hoe en wanneer je de weg op gaat en misschien kies je soms wel voor de fiets.

Hoe kun je solliciteren?

Spreekt het bovenstaande je aan en sta je te popelen om vol zelfvertrouwen te gaan ondernemen met 24People?
Upload jouw profiel en motivatie naar 24people Focus on Franchise in Den Haag via de solliciteer button.

Voor meer informatie bel Henny van Beek
Telefoon: 085 046 69 00
GSM: 062 234 08 31

Functie-eisen

  Bedrijfsprofiel

  Bedrijfscultuur

   Arbeidsvoorwaarden

   Locatie

   Utrecht

   Solliciteer vandaag nog!

   seo ajansı seo agency web tasarım ajansı web design agency mobil uygulama yapan firmalar companies that develop mobile applications logo tasarım profesyonel logo tasarımı logo design reklam ajansı advertising agency sosyal medya ajansı social media agency tanıtım filmi