UITZENDEN ZONDER WERVING

Medewerkers maken het verschil

Geen output zonder de juiste medewerkers, geen onderscheidend vermogen zonder betrokkenheid. Het echte verschil maken uw mensen!

En toch ontkomt u er niet aan structurele flexibiliteit in te bouwen. Om op lange termijn winstgevend te blijven, om strategische uitdagingen aan te kunnen en om mee te bewegen in economische cycli. Kortom; om in control te blijven, moet de misschien wel grootste post in uw bedrijf niet vast maar (voor een deel) flexibel zijn.

Voor die flexibliteit bieden wij u Uitzenden zonder werving, hoe werkt dat?

Uw medewerker werkt gewoon bij u. U motiveert, u coacht en leidt op. Het is uw team! Vaak heeft u zelf de werving ook nog gedaan, ze hebben uw DNA. De verantwoordelijkheid die u draagt is die voor de aansturing en veiligheid van uw medewerker. Alleen komt uw medewerker niet bij u in dienst. U leent uw medewerker via ons in. Dit betekent dat er een hoop verplichtingen bij u wegvallen. Dat scheelt veel werk, tijd, verantwoording en risico!

Wat kost Uitzenden zonder werving?

Bij Uitzenden zonder werving betaalt u alléén de gewerkte uren. Wij hanteren een all-in tarief: loon, vakantiegeld, vakantiedagen, sociale lasten werkgever en doorbetaling bij ziekte. U ontvangt periodiek een factuur met daarin het overeengekomen uurtarief x de gewerkte uren.

Wat regelen wij voor uw organisatie

  • de arbeidscontracten met de medewerkers
  • de loonadministratie en uitbetalingen
  • de updates van wetten en regelgeving
  • doorbetaling bij ziekte
  • verplichtingen rondom wet poortwachter bij ziekte
  • hanteren van uitzend-CAO (met aansluiting op uw CAO)

Werkt uw medewerker een week niet of minder? Dan betaalt u ook niet of minder! Eén van de grote voordelen van Uitzenden zonder werving.

U bespaart op boekhoudkosten, hoeft zich niet meer te verdiepen in wet en regelgeving, loopt geen financieel risico bij ziekte van uw werknemer en geniet van de grote flexibiliteit van de uitzend-cao.

Dus als de ecomomie een keertje tegenzit, als u het gevoel heeft dat u niet meer in control bent, dan kunt u de flexibele schil afbouwen zonder ingewikkelde procedures. Geen kantonrechters, geen dossieropbouw, gewoon de vrijheid om uw onderneming veilig te stellen.