Medewerkers

Werving & Selectie, Uitzenden of Detacheren

R-Sharks Brengt Ambities Samen!

R-Sharks biedt u de mogelijkheid medewerkers in te huren en snel te reageren op onderbezetting bij ziekte, tijdelijke projecten, seizoengebonden drukte of veranderingen in de markt. Juist dan is het belangrijk dat een tijdelijke medewerker daadwerkelijk waarde toevoegt. Hands-on met voldoende kennis en ervaring om de kwaliteit van uw processen te waarborgen en direct productief te zijn.

In dit geval combineren we snelheid met zorgvuldigheid. We starten met het door u opgegeven profiel, screenen onze direct of op korte termijn beschikbare kandidaten en zoeken naar de beste match. Omdat tijdelijk werk vaak de opmaat is tot een vaste aanstelling zoeken we ook in dit geval gewoon naar de medewerker met uw bedrijfs-DNA.

Voor uw flexibele schil zoekt u niet alleen een medewerker met de juiste vaardigheden en mentaliteit. Minstens zo belangrijk is het om te weten dat het administratief – juridische proces ook ‘hassle-free’ verloopt.

Om dit aspect te garanderen heeft R-Sharks zijn backoffice ondergebracht bij twee hierin gespecialiseerde organisaties. Beide NBBU-lid, gecertificeerd volgens NEN 4400-1, in het bezit van het SNA-keurmerk, etc. Werkend met volledig gedigitaliseerde processen, efficiënt en snel. Zij zorgen voor een correcte toepassing van de inlenersbeloning, volgen waar nodig uw CAO en bieden u contracten waarmee uw flexibiliteit maximaal is.

Of het u nu gaat om enkele dagen of juist een langere periode oplopende tot enkele jaren. Wij vinden uw flexibele medewerker!

Meer weten? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend advies.

Mijn naam is Henny van Beek

24People Nederland0%

Franchise Support0%

Naar Henny
Onno Den Hoed

24People Nederland0%

Automotive0%

Naar Onno
Mijn naam is Ewelina

Vestigingsdirecteur Midden Brabant0%

Logistiek0%

Naar Ewelina