Manager Uitzendbureau – Utrecht

Functieomschrijving

Om de kantoren van 24People verder uit te breiden zoeken we een nieuwe vestigingsdirecteur voor de verschillende regio’s in Nederland.
Wij zijn actief in de branches:

Finance, ICT, horeca, techniek, zorg, automotive, bouw en infra en logistiek

Hoe ziet je dag eruit?

Het zou kunnen beginnen met thee of koffie voor de liefhebbers. Vervolgens bekijk je de nieuwe kansen en mogelijkheden om vacatures in te vullen. Dan ga je opzoek naar potentiële kandidaten voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek. Je spreekt ook met je opdrachtgevers over de voortgang en eventuele bijsturing van lopende opdrachten.

In de loop van de middag vertrek je voor wat afspraken bij een paar opdrachtgevers van jouw vestiging om nieuwe vacatureprofielen te bespreken en om de geleverde kandidaten te evalueren. Tegen het einde van de dag maak je de balans op en plan je de werkzaamheden en nieuwe afspraken voor de volgende dag die er waarschijnlijk ook weer heel anders uit gaat zien dan deze dag en dat maakt het werk lekker afwisselend.

Functie-eisen

  • Je hebt discipline en bent in staat om je aan je doelstellingen te committeren want succes komt niet vanzelf.
  • Je hebt een Hbo werk/denkniveau.
  • Je hebt een commerciële inslag en een goed netwerk helpt daarbij want dit zorgt voor snel succes!
  • Ervaring hebt met Werving & Selectie/Uitzenden is een pré, maar zeker geen must.

Bedrijfsprofiel

24People heeft een uniek concept en wij hebben als slogan "24People Brengt ambities samen". Wij zijn dagelijks op zoek naar talent dat precies aansluit op de wensen van onze opdrachtgevers en wij vinden deze talenten dan ook omdat wij de markt goed kennen. Met onze vakspecialisten uit de verschillende branches hebben wij evenveel aandacht voor de wensen van de kandidaat, als voor de eisen vanuit de opdrachtgever. We beschikken dan ook over de kennis en contacten in elke regio en we willen in 2019 verder groeien. Wij voeren wij de slogan: 24People brengt ambities samen! omdat de kracht van onze franchisenemers zit in de kennis van de specifieke branche waar we mensen voor werven. Omdat dit vanuit de regionale kantoren gebeurt zitten we altijd in de buurt bij onze opdrachtgevers en de kandidaten. Het fileleed gaat daarom dus geheel aan je voorbij want je bepaalt zelf hoe en wanneer je de weg op gaat en misschien kies je soms wel voor de fiets.

Bedrijfscultuur

  Die vestiging komt in jouw regio! Jij maakt zelf je planning en dagindeling van jouw vestiging! Je hoeft echter NIET alles in je eentje te doen want je wordt met raad en daad door de mensen op het hoofdkantoor in Den Haag bijgestaan. Samen met jou zetten we jouw vestiging in de markt en ook op de kaart!

Arbeidsvoorwaarden

 • Goede beloning gebaseerd op de eigen prestaties met alle ruimte voor groei.
 • Professionele support, administratieve ondersteuning, payrolling en ICT voor het hele traject.
 • Professionele training en coaching. Wij leren jou de kneepjes van het vak.
 • Je krijgt een prima opleiding en je wordt een kwartaal lang uitstekend begeleid.
 • Zelfstandig kunnen werken als onderdeel van een groter geheel.

Locatie

Utrecht

Solliciteer vandaag nog!

Spreekt het bovenstaande je aan en sta je te popelen om vol zelfvertrouwen te gaan starten met 24People?
Upload dan jouw CV naar 24people in Den Haag via de solliciteer button.

Voor meer informatie bel Henny van Beek
Telefoon: 085 046 69 00
GSM: 062 234 08 31seo ajansı seo agency web tasarım ajansı web design agency mobil uygulama yapan firmalar companies that develop mobile applications logo tasarım profesyonel logo tasarımı logo design reklam ajansı advertising agency sosyal medya ajansı social media agency tanıtım filmi